Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Steigerbouw is een ervaren en modern bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het monteren en demonteren van alle mogelijke steigers. Dagelijks houden wij ons bezig met het leveren en plaatsen van steigers voor verschillende opdrachtgevers. Zo kunnen bedrijven binnen de industrie, bouw en offshore bij ons terecht. Vanuit onze vestiging in Rotterdam werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten. Wij zijn gecertificeerd steigerbouwer en zorgen voor een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Als u kiest voor Steigerbouw bent u verzekerd dat de steiger op de juiste wijze wordt gemonteerd. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal.

Steigerbouw voor een veilige werkplek op hoogte

Om een veilige werkplek op hoogte te creëren wordt er veelal gebruikt gemaakt van steigers. Speciaal voor onze klanten kunnen wij steigers monteren en demonteren die voldoen aan de strengste veiligheidseisen en specificaties van de opdrachtgever. Ons team bestaat uit ervaren steigerbouwers die in staat zijn een veilige werkplek op hoogte te maken. Wij hebben een ruime voorraad steigermaterialen en leveren voor elk project de juiste steiger. Onze monteurs verzorgen de montage van de werkplek en na afloop van het werk voor de demontage en afvoer van het materiaal.

Steigers in verschillende vormen en maten voor zowel kleine als grote project staat voor kwaliteit en service. Ons team beschikt over de benodigde opleidingen en ervaring en werken geheel volgens de geldende richtlijnen. Wij kunnen steigers monteren in verschillende vormen en maten, voor zowel kleine als grote projecten. Met onze steigers zijn wij in staat om elk werk op hoogte gemakkelijk en veilig te maken. Steigerbouwen is onze passie. Wij zetten de juiste mensen in voor de juiste steigerconstructie.
Ondersteuningsconstructies voor utiliteitsbouw, woningbouw en civielebouw is gespecialiseerd in ondersteuningsconstructies voor zowel de utiliteitsbouw, de woningbouw, als de civielebouw. In het werk gestort, breedplaat of decking, wij monteren voor iedere vloer de juiste ondersteuning.

Tijdens de bouw zijn wij in staat om de montage van de ondersteuning volledig te verzorgen en dit probleem voor de aannemer op te lossen. Steigerbouw adviseert op het gebied van ondersteuningen en werken door de berekeningen en tekeningen nauw samen met diverse steigerleveranciers.

Krimpfolie voor een droge en veilige werkplek

Voor een droge en veilige werkomgeving voorziet u uw steigers van krimpfolie.

Share our website